5 sterren behandelingen

Om een gezonde huid te krijgen en te behouden is het belangrijk dat er een passende behandeling wordt gekozen. Tijdens deze *****behandelingen gaat het om huidverbetering.
Iedereen wil er tegenwoordig stralend, mooi en jong uitzien. Helaas is de huid vaak gevoelig voor invloeden van buitenaf, zoals het weer, verwarming en airconditioning. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden is het belangrijk dat er een passende behandeling wordt gekozen. Hierbij hoort ook het gebruik van Rosa Graf producten thuis voor een nog beter resultaat!

Glycolzuur Kuurbehandeling
Een short Effect Facial behandeling van 30 minuten in kuurverband. Zeer geschikt voor Acne littekens, oppervlakkige pigmentvlekken, verfijnen van grove poriën of vermindering van oppervlakkige rimpels/ huidverjonging.
Een glycol zuur peeling is een behandeling met fruitzuren. Het wordt al jaren in de cosmetische industrie toegepast voor een mooiere, gezonde en gladde huid. Het stimuleert het vernieuwingsproces, waardoor uw huid stralender wordt, een betere hydratatie en een fijnere structuur krijgt.
Een kuur van 3 behandelingen geeft het beste resultaat.

Mini Face Lift met Ultra Lift en Cupping Massage
Deze zeer uitgebreide anti-age behandeling zorgt voor geweldige resultaten die onmiddellijk merkbaar en zichtbaar zijn!
Reiniging van de huid, intensieve Rosa Graf massage (bindweefsel), cupping massage, tweede reiniging van de huid, milde fruitzuurpeeling , epileren/harsen en verven wenkbrauwen, harsen van bovenlip , insluizen van de ‘Hyalurongel’ met de Ultra Lift, insluizen van ampul met Ultra Lift, Perfect Boost Hyaluronic 24-uurs crème. Onder het genot van koffie of thee krijgt u ook huidverzorgingsadvies.

Hyaluron Skin Care
Deze huidverbeterende behandeling heeft een drievoudige werking: verstevigend, ondersteunend en verzachtend. De huid maakt zichzelf “jonger” en hervindt haar zachtheid. Het zorgt voor een direct zichtbaar resultaat. Reiniging van de huid, diepte-reiniging, verven en epileren/harsen wenkrauwen, Detox-masker, onzuiverheden verwijderen, Ampul met Hyaluron ingesluisd met Ultra lift, Hyaluron masker, uitgebreide gezichts-, hals/decolleté massage, 24-uurs crème. Onder het genot van koffie of thee krijgt u ook huidverzorgingsadvies.

Wellness behandelingen
Elke behandeling heeft een ander thema, ieder met een eigen geurbeleving.
Inclusief epileren/harsen en verven van de wenkbrauwen en harsen van bovenlip (indien gewenst).
De behandelingen zijn voor alle huidtypen geschikt. U kunt kiezen uit:
- Cacao power Treatment
- Passion Rose Treatment
- White Tea Treatment
- Frizzante/mango Treatment
- Vitamine C Treatment

Refreshment Treatment
Deze huidverbeterende en ontspannende behandeling zorgt ervoor dat de huid er weer glad en zacht uitziet en haar frisheid terug krijgt. Reiniging van de huid, Mineral Mask Peeling, epileren/harsen en verven wenkbrauwen, harsen bovenlip, insluizen van ampul met de Ultra Lift, speciaal moisture vlies-masker met de LED therapie, uitgebreide gezichts-, hals/decolleté massage, 24-uurs crème. Onder het genot van koffie of thee krijgt u ook huidverzorgings-advies.

Op-Maat-Behandeling met vliesmasker met actieve werkstoffen
In deze huidverbeterende behandeling wordt er gewerkt met een vliesmasker dat als een tweede huid op het gezicht ligt. Er zijn verschillende soorten vliesmaskers zoals: Collageen, Aloë, Baobab, Tea Time, Helix Aspersa en Sun Relax.
Bij de behandeling hoort een bijbehorende ampul en aangepaste massage crème. De actieve werkstoffen worden met behulp van de Ultra Lift dieper in de huid gebracht om de huid te voeden voor een optimale uitstraling met daarna een uitgebreide gezichts-, hals-, en decolleté massage”.
Inclusief epileren/harsen en verven van de wenkbrauwen en harsen van bovenlip of kin (indien gewenst).